FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Het zou een wonder zijn als het Slot dit seizoen weer lukt’

Analist en voormalig topvoetballer Marco van Basten is erg positief over Feyenoord-trainer Arne Slot. Hij stelt dat de Rotterdammers veel hebben te danken aan de oefenmeester.

In het Ziggo-programma Rondo wordt de huidige Feyenoord-selectie onder de loep genomen. Ten opzichte van vorig jaar is er enorm veel veranderd. “Vorig jaar was het ook het geval, heel veel nieuwe spelers. Toen is het hem (Slot, red.) wel gelukt. Dat is knap”, aldus Van Basten. “De vraag is of hij het nog een keer kan. Het is jammer dat ze niet in staat zijn geweest om voort te borduren op vorig seizoen.”

“Je moet opnieuw beginnen. Dat is een lastig verhaal”, vervolgt San Marco, die weet dat Nederlandse clubs daar jaarlijks mee te maken hebben. “Het is een klein beetje wat in Nederland vaak gebeurt: je kan niet bouwen aan je elftal.” Aan tafel overheerst de gedachte dat Slot Feyenoord heeft gered. “Dit jaar zal hetzelfde moeten gebeuren. Het zou een mirakel zijn als het hem weer lukt”, besluit Van Basten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *