FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Arne Slot mist drie spelers tegen Sturm Graz

Feyenoord speelt morgen in de Europa League tegen Sturm Graz. En trainer Arne Slot zal voor deze pot drie spelers moeten missen. Het gaat om Lutsharel Geertruida, Sebastian Szymanski en reservekeeper Ofir Marciano.

Geertruida ontbreekt al langere tijd bij Feyenoord. Trainer Arne Slot liet op de persconferentie voorafgaand aan het duel wel doorschemeren dat de verdediger op de weg terug is. “Hij traint apart van de groep wel weer mee. Vroeger, toen wij nog jong waren, duurde het bij de ziekte van Pfeiffer heel lang. Tegenwoordig is dat niet meer zo, maar voor je weer contact mag hebben op het voetbalveld, heeft dat altijd wel een paar weken nodig. Dus zal hij morgen nog niet beschikbaar zijn.”

Szymanski trainde nog niet weer mee bij Feyenoord, maar wordt later deze week wel weer verwacht op het trainingsveld. De middenvelder liep in de Europa League-wedstrijd tegen Lazio een blessure op aan de hamstring. Szymański moest in die wedstrijd de strijd na een helft spelen staken en bleef in de rust achter in de kleedkamer. De Pool liet ook al verstek gaan tegen Sparta. In de stadsderby speelde Javairô Dilrosun op de nummer tien-positie en deed dat verdienstelijk. De kans lijkt dan ook aanwezig dat Dilrosun ook tegen Sturm Graz vanaf die positie gaat beginnen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *