FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord was niet eens mijn plafond geweest’

Michiel Kramer maakt momenteel zijn doelpunten voor RKC maar in het verleden st0nd hij o.a bij Feyenoord onder contract. Hij stelt dat dit niet zijn plafond was.

De aanvaller laat in het ESPN-programma Fresia & Milan Parkeren de Bus weten dat hij het niveau van Feyenoord aan kan. “Dat heb ik zelfs laten zien. Dat ik daar niet langer gezeten heb, ligt puur aan mezelf. Kramer, die tussen 2015 en 2018 speelde voor de Rotterdammers, vertelde het vooral lastig te hebben gehad met zijn reserverol. “De enige die ik daarop kan aanspreken, is mezelf. Of ik daar nog vaak aan denk? Tuurlijk.”

Volgens Kramer had hij een voorbeeld kunnen nemen aan Jens Toornstra. “Die heeft acht jaar bij Feyenoord gespeeld en kon het wel accepteren als hij een keertje niet speelde. Hij kwam altijd weer bovendrijven, omdat hij in zijn kwaliteiten geloofde. Als ik zijn mentaliteit had gehad op het moment dat ik bij Feyenoord had gezeten, had ik wellicht nu nog steeds bij Feyenoord gespeeld. Of misschien nog wel hoger. Maar dat kon ik gewoon niet opbrengen: om iedere dag hard te trainen en het maximale eruit te halen. Ik liep geïrriteerd rond omdat ik niet speelde.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *