FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord-winger staat voor zijn interlanddebuut

Patrick Wålemark is voor het eerst opgeroepen voor de nationale ploeg van Zweden. De Feyenoord-flitser staat hiermee voor zijn interlanddebuut.

Zweden neemt het op zaterdag 24 september op tegen Servië in de strijd om de Nations League en treedt drie dagen later, eveneens in hetzelfde toernooi, aan tegen Slovenië. In Groep B staat Zweden momenteel op een derde plek met drie punten uit vier wedstrijden. Noorwegen leidt de dans met tien uit vier.

Wålemark is niet de enige speler van Feyenoord die interlandverplichtingen heeft. De Rotterdammers zien nog eens dertien spelers vertrekken naar hun nationale elftallen. Doelman Justin Bijlow is opgeroepen voor het Nederlands elftal, terwijl Quinten Timber in de voorselectie zit van Jong Oranje. Alireza Jahanbakhsh, Orkun Kökcü, Ofir Marciano, Santiago Gimenez, Fredrik Bjørkan, Marcus Pedersen, Gernot Trauner, Marcos López, Sebastian Szymanski, Dávid Hancko en Karim Dermane ontbreken eveneens tijdens de interlandperiode.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *