FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Gimenez maakt indruk: ‘Wim Kieft-achtige kopbal’

Santiagi Gimenez pakte gisteren als invaller uit met een fraaie kopgoal tegen Sturm Graz. Analist Pierre van Hooijdonk is onder de indruk van de Mexicaanse goalgetter. In zijn korte periode bij Feyenoord maakte hij al vijf doelpunten.

“Ik zie maar weinig spelers in de Eredivisie die écht heel goed kunnen koppen”, zei Pi Air over de kopbal van de Argentijn. Ook zijn loopacties zijn goed. “Als ik kijk, dan denk ik: ‘Waar zou ik gelopen hebben?’ Eigenlijk doet hij ongeveer hetzelfde als ik zou doen.” Journalist Kees Jansma vond de goal van Gimenez eentje die ‘Wim Kieft-achtig’ was.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *