FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord gaat wederom enorm cashen’

Santiago Gimenez is bij ons in Nederland nog een onbekende maar dat is in Mexico wel anders. Hij wordt daar gezien als een grote meneer en ze snappen er dan ook niks van dat hij nog niet in de basis staat bij Feyenoord.

Want als de Mexicaan invalt, dan scoort hij ook, afgelopen donderdagavond bijvoorbeeld in de Europa League tegen Sturm Graz met een geweldige kopbal (de 5-0). En volgens het medium World Soccer, dat zich op Midden-Amerika richt, wordt het zo langzamerhand al tijd voor Giménez om verder te kijken. Om na te denken over een vertrek uit De Kuip…

Bij het nationale team van Mexico is de 21-jarige goalgetter in de regel basisspeler en dat betekent dat hij zijn goede naam op het aankomende wereldkampioenschap in Qatar verder op kan vijzelen. Bij de bovengenoemde bron gelooft men heilig dat Giménez ‘slapende reuzen’ (lees: Europese grootmachten) wakker gaat maken, en anders is daar altijd nog de Premier League-club Wolverhampton Wanderers, dat met Raúl Jiménez al een prominente Mexicaan in de gelederen heeft.

Feyenoord betaalde in de voorbije zomer ‘slechts’ vier miljoen euro voor de handtekening van Giménez, maar vergewiste zich op die manier van maar 50 procent van zijn transferrechten. De Rotterdammers moeten er nog eens vier miljoen bovenop doen om volledig eigenaar te worden van de spits. World Soccer denkt dat de Eredivisie-topclub dat áltijd moet doen, omdat Giménez in een mum van tijd dertig tot wel veertig miljoen euro waard zou zijn. Misschien na het WK al wel.

One thought on “‘Feyenoord gaat wederom enorm cashen’

  1. ik denk dat erin bovenstaand verhaal veel waarheid zit , Feyenoord moet goed hierover denken

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *