FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

SUPERTIP: Livestream PSV – Feyenoord (SUPER SUNDAY)

Vanmiddag om 14.30 uur staat de kraker tussen PSV en Feyenoord op het programma. De Eindhovenaren kunnen hun borst natmaken want de Rotterdammers zijn in topvorm. Midweeks wisten ze namelijk in de Europa League het Oostenrijkse Sturm Graz met 6-0 aan de kant te zetten.

Wil jij deze wedstrijd op een nog intensere manier beleven? Neem dan eens een kijkje bij het Nederlandse wedkantoor CIRCUS! Zij bieden je namelijk een zeer lucratieve welkomstbonus aan. Wanneer je nu hier een accountje bij ze aanmaakt dan geven ze je maar liefst tot 250 EURO!! aan vrije voetbalbets cadeau! Je hebt het goed gelezen! Een ongekend buitenkansje…

Helaas biedt het wedkantoor geen livestream aan van deze pot maar hier hebben we er ééntje voor je gevonden..

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *