FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Voormalig Ajax-winger looft Feyenoord: ‘Dat vind ik prachtig om te zien’

Voormalig Ajax-winger Andy van der Meyde is onder de indruk van het Feyenoord van trainer Arne Slot. Met twee punten achterstand op koploper Ajax doen de Rotterdammers het goed.

“Ik vind dat Feyenoord het goed doet”, zo vertelt Van der Meijde in gesprek met FHM. “Dat vind ik ook fantastisch voor Slot, want hij is in mijn ogen een sympathieke kerel. Slot heeft een beetje last van een luxe probleem.”

De voormalig aanvaller vervolgt: “Hij heeft allemaal spelers die vervangen kunnen worden door hun concurrent op de bank. Dat heeft hij gecreëerd als trainer en dat vind ik prachtig om te zien”, zo besluit Van der Meijde.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *