FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Ron Jans ziet morgen kans tegen Feyenoord’

Morgen speelt Feyenoord in de Nederlandse Eredivisie een competitiewedstrijd tegen FC Twente. En de trainer van de Tukkers Ron Jans ziet kansen tegen de Rotterdammers.

In gesprek met 1Twente geeft de coach aan zin in de wedstrijd te hebben. “Dit is altijd één van de mooiste wedstrijden van het seizoen, dus ik hoop dat we er van gaan genieten, maar het resultaat is daarin wel belangrijk”, stelde de trainer.

Feyenoord is op papier de grote favoriet, maar ziet Jans ook grote verschillen tussen Twente en de Rotterdammers? “Dat valt wel mee”, zei Jans. “Met name het stadion, de geschiedenis en ze hebben maar één puntje meer dan wij. Daar wil ik wel wat aan doen.”

De coach wil dat zijn mannen vanaf minuut één scherp zijn tegen Feyenoord. “Het is opvallend dat ze over het algemeen goed beginnen in het eerste halfuur”, analyseerde Jans. “Ze kunnen dat goede begin vaak niet helemaal volhouden. Ik weet niet of dat fysiek is, soms leeft een wedstrijd ook zijn eigen leven.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *