FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Arne Slot had Jordy Clasie graag bij Feyenoord gehad’

Arne Slot is een fan van AZ-middenvelder Jordy Clasie. Hij had hem dan ook graag naar Feyenoord gehaald. Dat bevestigt Slot tegenover het Algemeen Dagblad, al twijfelt hij wel hardop of er uiteindelijk ook een officiële aanbieding is gedaan door de Rotterdammers.

“Maar iedereen weet dat ik een fan van de voetballer Jordy Clasie was en nog steeds ben. Toen ik trainer van AZ was, haalde ik hem al naar Alkmaar. Zijn tweede periode in de Kuip was toen geen succes geworden”, aldus de oefenmeester.

De middenvelder bleef uiteindelijk in Alkmaar, waar hij na een moeizaam eerste seizoen alsnog tot grote hoogte steeg qua prestaties. “Hij was transfervrij en ik belde hem tijdens zijn vakantie op Ibiza zo vaak omdat hij echt topfit moest worden. Bij AZ is hij vervolgens langzaam weer naar zijn oude niveau gekropen en als je hem nu ziet spelen zie je gewoon wekelijks een uitstekende Clasie. Misschien wel beter dan hij ooit was? Dat zou kunnen, hij laat het in elk geval keer op keer zien.”

Bij Feyenoord werd er destijds overigens niet heel positief gereageerd op de komst van Clasie, omdat hij geen geweldige periode bij AZ achter de rug had. Bovendien was hij al een langere periode niet fit geweest. Inmiddels is hij dat wel weer volledig en is hij zelfs in beeld bij bondscoach Louis van Gaal voor het WK in Qatar.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *