FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Dortmund en Lyon op de tribune voor Feyenoord-middenvelder’

De topclubs Borussia Dortmund en Olympique Lyon blijven de situatie in de gaten houden rondom Orkun Kokcu. scouts van beide ploegen zaten op de tribune gisteren toen Feyenoord in de eigen Kuip speelde tegen FC Midtjylland.

In De Kuip speelde Feyenoord met 2-2 gelijk tegen Midtjylland, maar Kökcü speelde een sterke partij. Dat hebben de scouts van Dortmund en Lyon dus ook gezien. De belangstelling van de Duitsers is niet nieuw. Vorig seizoen werd de Turks international al meerdere keren bekeken door BVB. Ook bij de uitwedstrijd tegen Midtjylland zaten er mensen van die club op de tribune.

Feyenoord hoeft Kökcü echter niet snel van de hand te doen. De middenvelder heeft nog een contract tot medio 2025, terwijl er al een concept voor een éénjarige verlenging op de plank ligt. Feyenoord kan in principe dus een mooie transfersom gaan verdienen aan Kökcü.

Kökcü is één van de weinige basisspelers van Feyenoord die na de Conference League-finale in Rotterdam is gebleven. Dat leverde hem ook de aanvoerdersband op. Dit seizoen is de tweebenige speler één van de grote sterkhouders van Feyenoord.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *