FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Enorme domper lonkt voor Louis van Gaal’

Het is nog altijd niet bekend of Memphis Depay op tijd fit is voor het WK in Qatar. De aanvaller van FC Barcelona moest het laten duel laten schieten en nu is bekend dat hij ook niet is opgenomen in de wedstrijdselectie voor de wedstrijd tegen Osasuna.

Depay raakte op 22 september geblesseerd bij Oranje in het Nations League-duel tegen Polen. Daar liep de 28-jarige aanvaller een hamstringblessure op, waarna hij niet meer in actie kwam voor Barcelona.

De aanvaller is onderdeel van de 39-koppige voorselectie van bondscoach Louis van Gaal en lijkt ook zeker van een vaste plek, maar zal dan wel fit moeten zijn. Vrijdag 11 november maakt Van Gaal zijn definitieve selectie bekend.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *