FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord-goalgetter lijkt WK te kunnen vergeten’

Santiago Gimenez lijkt het WK in Qatar uit zijn hoofd te kunnen zetten. De Mexicaanse bondscoach lijkt niet al te enthousiast te zijn over de goaltjesdief van Feyenoord.

Giménez werd bij zijn vorige club Cruz Azul voor het eerst geselecteerd voor de nationale ploeg, maar is bij Feyenoord geen onomstreden basisspeler. “Er zijn twee mensen verantwoordelijk: ik en hijzelf”, vertelt Martino. “Toen ik hem selecteerde, was hij nog niet eens basisspeler bij Cruz Azul. Ik ben blij met hoe hij gevocht heeft voor een plaats bij Feyenoord.”

“Santi is topscorer in de Europa League, maar hij heeft maar weinig gespeeld”, vervolgt de bondscoach van Mexico. “We moeten zijn prestaties beoordelen en bepalen wie er mee zal gaan. De realiteit is dat zijn speelminuten ingaan tegen de prestaties van de andere spitsen. Henry Martín is bijvoorbeeld onomstreden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *