FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord krijgt flinke concurrentie van Newcastle United’

Feyenoord is nog altijd opzoek naar een opvolger van Fredrik Aursnes. Hij vertrok in de zomer voor een vermogen naar Benfica en als vervanger wilde de Rotterdammers Ramiz Zerrouki weghalen bij FC Twente maar hij bleek te duur.

De naam van de controlerende middenvelder van FC Twente staat volgens 1908.nl nog steeds op de lijst van de Rotterdammers. Daar prijken inmiddels ook veel andere spelers op. Eerder werd al bekend dat naast Zerrouki ook belangstelling zou zijn voor Lidislav Krejci, Sivert Mannsverk, Nicolas Raskin én Máximo Perrone.

Het lijkt erop dat één van deze spelers in de aankomende transferperiode, die in januari begint, richting De Kuip moet gaan komen. Voor Raskin, een 21-jarige Belgische middenvelder die nog tot medio 2023 vast ligt bij Standaard Luik, zouden de Rotterdammers mogelijk transfervrij kunnen toeslaan.

Máximo Perrone wordt echter een lastig verhaal voor de Rotterdammers. De Argentijnse middenvelder van Vélez staat ook in de belangstelling van Newcastle United. De hoogvlieger in de Premier Leauge zou deze week een bod uit gaan brengen op de middenvelder, waar Feyenoord niet concreet voor lijkt te gaan worden.

Ondertussen speelt een andere aanwinst voor het Feyenoord-middenveld inmiddels bij de beloftes. Ezequiel Bullaude mag bij de jeugdploeg van de Rotterdammers een kans in het eerste elftal afdwingen. “Het is niet zo dat wanneer je een speler minder ziet dat het met hem te maken heeft. Het heeft er ook te maken met de spelers die voor hem staan. Hij heeft best veel concurrentie”, zei Slot over de situatie van de Argentijnse middenvelder.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *