FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord laat flop in de winter terugkeren naar de MLS’

De Amerikaan Cole Bassett speelt momenteel voor Fortuna Sittard maar dat lijkt hij niet lang meer te doen. Een terugkeer naar zijn werkgever Colorado Rapids lonkt namelijk.

Bassett (21) werd in januari door Feyenoord gehuurd van Colorado Rapids, maar kwam amper aan spelen toe voor de Rotterdammers. In de zomer werd hij dankzij een speciale clausule naar Fortuna Sittard geloodst. Daarbij behield Feyenoord wel de optie tot koop voor de zomer van 2023.

Het doorgaans goed geïnformeerde 1908.nl meldt: “De harde realiteit is dat Bassett ook bij de club uit Limburg amper een rol van betekenis speelt, ook niet na de meest recentelijke trainerswissel in Limburg. De kans wordt met de dag groter dat Colorado Rapids Bassett terug laat keren naar de MLS. Colorado Rapids treft hier de eerste voorbereidingen voor, verzekeren bronnen uit Amerika.”

De Amerikaanse club zou ‘not amused’ zijn over de situatie van Bassett in Sittard. Vanwege het gebrekkige aantal speelminuten kan Colorado Rapids de middenvelder voortijdig terughalen. Omdat de MLS niet gelijk loopt aan de Eredivisie, mag hij dit seizoen ‘gewoon’ in actie komen voor die club.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *