FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Arne Slot komt met verklaring voor twee miskopen’

Feyenoord haalde deze zomer twee nieuwe linksbacks binnen. Alleen zijn Fredrik Bjørkan en Marcos López inmiddels voorbijgestreefd door Quilindschy Hartman. De vraag rijst dan ook waarom het tweetal überhaupt naar Feyenoord is gehaald.

Tegenover Voetbal International ging Slot in op het feit dat Feyenoord aan het begin van het seizoen twee linksbacks heeft gehaald. “Ik snap best dat mensen met de huidige prestaties van Hartman vraagtekens zetten bij het feit dat wij drie linksbacks hebben, maar dan ga je voorbij aan het feit dat hij de afgelopen twee jaar non-stop geblesseerd is geweest. Het seizoen is begonnen zonder linksback, we hadden Marcus Pedersen op linksback in de eerste competitiewedstrijd.”

De oefenmeester verklaart waarom Hartman niet direct vanaf het begin van het seizoen kon aansluiten. “We wilden Hartman eigenlijk gelijk al laten aansluiten, maar toen zei men dat dat echt niet kon, dat hij dat rustig bij de beloften moest opbouwen. En ik maar vragen wanneer hij een keer kon meedoen. Maar achteraf gezien is het zeer verstandig geweest van de fysieke staf dat ze hem die rustige opbouw hebben gegeven, want hij is nu al een half jaar fit en maakt met name aan de bal een uitstekende indruk. En ook verdedigend stond hij tegen Cambuur zijn mannetje.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *