FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Transfer naar Feyenoord heeft me alles gegeven’

Sebastian Szymanski is zeer content met zijn eerste maanden als speler van Feyenoord. Hij kan terugkijken op een prima eerste seizoenshelft bij de Rotterdammers en maakt zich nu voor het WK in Qatar met zijn land Polen.

Hij zal het opnemen tegen Saoedi-Arabië, Mexcio en Argentinië. “Het WK is met niets anders te vergelijken dat ik tot nu toe heb meegemaakt. Een geweldig toernooi. Op de een of andere manier voel ik geen stress. Ik wil genieten van het moment. Ik probeer er het beste van te maken. Ik denk dat iedereen die begint met voetballen ervan droomt om ooit uit te komen op een WK”, wordt Szymanski geciteerd door Voetbal International.

De Pool groeide na zijn komst naar Feyenoord uit tot steunpilaar in het elftal van trainer Arne Slot. “Ik voel me goed in Rotterdam. Deze transfer heeft me alles gegeven. Vertrouwen, helderheid van geest, geen afleiding. Door deze overgang kon ik de volgende stap zetten en dat zie je dit seizoen denk ik wel.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *