FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Hans Kraay Junior snapt echt niets van keuze Louis van Gaal

Andries Noppert verdedigde gisteren het doel in de WK-wedstrijd van Oranje tegen Senegal. De doelman van Heerenveen maakte geen fout en kon terugkijken op een goede wedstrijd. Toch snapt Hans Kraay Junior helemaal niets van de keuze van bondscoach Louis van Gaal. Dat hij keept in plaats van Justin Bijlow valt in zijn ogen niet uit te leggen.

Noppert trad enkele malen uitstekend reddend op en mede dankzij zijn inspanningen hield Oranje de nul. “En toch vind ik het superleuk voor hem, want het is een aardige jongen. Ik blijf het vreemd vinden dat Bijlow niet keept. Als je met 2-0 hebt gewonnen, klinkt dit heel raar”, aldus Kraay. Of hij denkt dat Noppert nog uit de basis verdwijnt? “Dat gaat niet meer veranderen, want ook dat zal heel raar zijn.

Voorafgaand aan het duel met Senegal gaf Van Gaal aan ‘genoodzaakt te zijn’ om voor Noppert te kiezen. “Dat is echt onzin”, reageert Kraay Jr. “Een trainer die wint, een Nederlands elftal dat wint: het is allemaal leuk. Maar je mag dingen nog altijd onzin vinden. Bijlow heeft tegen Lazio en Marseille gekeept. Dat is andere druk en spanning en andere bagage dan PEC en Go Ahead.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *