FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord-tovenaar ligt met botbreuken in het ziekenhuis

Feyenoord-legende Joszef Kiprich (59) ligt al enige dagen in het ziekenhuis met diverse botbreuken. Hij is namelijk in zijn huis hard van de trap gevallen. De 70-voudig international is inmiddels aan zijn verwondingen geopereerd, maar moet vooralsnog in het ziekenhuis blijven. Hier maakt het Algemeen Dagblad melding van.

Tegenover de Hongaarse media vertelde Kiprich over zijn val. “Ik gleed thuis uit op de trap en kwam hard ten val. Daarbij heb ik een breuk in mijn dijbeen en linkerelleboog opgelopen.” De oud-aanvaller vertelde al twee operaties achter de rug te hebben. “Ze hebben mijn hand verzorgd en schroeven in mijn heup gezet. Over een paar dagen word ik naar een revalidatiecentrum gebracht. Daar zal moeten blijken of ik nog dit jaar naar huis kan, of dat dit pas in 2023 mogelijk is.”

Kiprich groeide in De Kuip uit tot een echte publiekslieveling. ‘De ‘Tovenaar van Tatabánya’ kende een uitsters succesvolle periode in Rotterdam, waar hij een landstitel vierde en ook viermaal de KNVB-beker wist te winnen. Kiprich scoorde 64 keer in 167 duels voor Feyenoord.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *