FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Javairô Dilrosun wilde via Feyenoord naar WK in Qatar’

Afgelopen zomer verruilde Javairô Dilrosun het Duitse Hertha BSC voor een avontuur bij Feyenoord. De aanvaller kijkt terug op een goede eerste periode bij zijn nieuwe club. Bij Andy in de Auto gaat hij in op zijn eerste maanden als Eredivisie-speler.

Dilrosun kwam in het eerste deel van de competitie tot veertien competitieduels. De voormalig speler van Hertha BSC, Manchester City en Ajax maakte als talent de overstap naar The Citizens. In Engeland werd het, zoals wel voor meer (Nederlandse) talenten, geen groot succes.

Via Hertha BSC kwam de vleugelaanvaller uiteindelijk bij Feyenoord terecht. Voor de keuze voor Feyenoord had de buitenspeler één reden: “Ik wilde gewoon weer spelen”, zei hij tegen Andy.

Dilrosun is echter wel blij dat hij de ervaringen in het buitenland al in de pocket heeft. “Het WK was eigenlijk het plan, maar dat is anders gelopen. Ik ben blij met de keuze die ik heb gemaakt. Mijn hele carrière zat ik in het buitenland. Ik ben blij dat ik terug ben in Nederland. Ik speel alles. Af en toe wat heb ik wat mindere wedstrijden, maar ik denk dat ik een goede eerste seizoenhelft heb gedraaid.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *