FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Ruud Vormer weigert aanbieding van Eredivisie-club’

In de zoektocht naar versterking heeft FC Groningen aangeklopt bij Ruud Vormer. Maar de middenvelder van Club Brugge voelt weinig voor een overstap naar het hoge noorden. Technisch directeur Mark-Jan Fledderus heeft dit bevestigd aan Voetbal International.

VI-journalist Reon Boeringa laat via Twitter weten: “FC Groningen blijft op zoek naar versterking in de categorie-Vormer: ervaren spelers met bewezen kwaliteit. Daarnaast houdt de club ook zijn ogen open voor aanvallers met diepgang.”

Ondertussen is de zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer ook nog altijd gaande. Peter Bosz (clubloos), Joseph Oosting (RKC Waalwijk), Dick Schreuder (PEC Zwolle) en Dick Lukkien (FC Emmen) hebben om diverse redenen al ‘nee’ gezegd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *