FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Trio Argentijnen mist mogelijk treffen met Oranje’

Vrijdag treft Oranje in de kwartfinales van het WK in Qatar het Zuid-Amerikaanse Argentinie als tegenstander. En het zou goed kunnen dat ze dan niet kunnen beschikken over een drietal spelers.

Papu Gómez viel in de achtste finale tegen Australië (2-1 zege) uit met een enkelblessure. Zelf rekent hij erop dat hij inzetbaar is tegen Nederland, maar verschillende media bestempelen hem als een vraagteken.

Er zijn meer vraagtekens aan Argentijnse zijde. Ángel Di María speelde helemaal niet tegen Australië, nadat hij in de groepswedstrijd tegen Polen geblesseerd raakte. Volgens TyC Sports traint hij momenteel nog apart van de spelersgroep en wacht een race tegen de klok.

Middenvelder Leandro Paredes moest inmiddels al meerdere WK-duels missen door een blessure. Overigens is de kans klein dat het genoemde trio in de basis staat tegen Oranje, omdat zij geen 120 minuten kunnen volmaken en dat is wisseltechnisch een groot nadeel.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *