FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord heeft grote vis bijna binnen’

Feyenoord staat op het punt om een grote speler binnen te halen. Volgens het medium 1908 moet T-Mobile namelijk de nieuwe hoofdsponsor gaan worden van de Rotterdammers.

Op dit moment fungeert EuroParcs als hoofdsponsor van Feyenoord, maar die verbintenis loopt na dit seizoen af. Volgens de fansite lijkt de Rotterdamse club in T-Mobile een nieuwe partij hebben gestrikt voor die rol. De gesprekken met het Duitse telecombedrijf zouden ‘verregaand’ zijn, al ontbreekt de witte rook nog.

1908.nl weet: “Die witte rook kan snel volgen. Feyenoord en T-Mobile zijn volgens ingewijden de laatste plooien aan het gladstrijken. De sponsordeal, ingaande per juli 2023, kan dit jaar nog van de grond komen.” Het bedrijf is ook al sponsor van clubs als Bayern München en FC Utrecht, maar die laatste verbintenis loopt in de zomer af.

Feyenoord strijkt op dit moment circa 5,5 miljoen euro per seizoen op dankzij de samenwerking met EuroParcs. Het lijkt er sterk op dat de Rotterdammers dankzij T-Mobile een hoger bedrag gaan ontvangen in de komende seizoenen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *