FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Javairô Dilrosun hoopt op een nieuwe kans

Javairô Dilrosun hoopt onder de nieuwe trainer Ronald Koeman op een nieuwe kans bij Oranje. De nieuwe bondscoach heeft namelijk een verleden met de vleugelaanvaller van Feyenoord.

Dilrosun bespreekt met ESPN zijn huidige kansen om het tot Oranje te schoppen. Ook blikt de aanvaller terug op zijn debuut. Onder Ronald Koeman mocht Dilrosun in Oranje debuteren, maar dat eindigde in een drama: de aanvaller moest na 21 minuten afhaken met een blessure in de wedstrijd tegen Duitsland. “Dat was heel pijnlijk om mee te maken. Ik kwam erin met een goed gevoel. Het is niet leuk om er al na twintig minuten uit te gaan. Naar het verleden wil ik niet meer kijken en mij focussen op de toekomst”, stelt Dilrosun.

De aanvaller hoopt dat de rentree van Koeman een verschil kan maken in zijn kans om terug te keren naar Oranje. “Hij heeft mij laten debuteren, dus dan heb je sowieso een band. Het ligt aan mij om te laten zien wat ik kan. Als ik het na de winterstop ook goed doe, dan maak ik vanzelf kans.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *