FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Spurs wil 50 miljoen betalen voor voormalig Feyenoord-flop’

Tottenham Hotspur wil deze winter toeslaan met de komst van Sofyan Amrabat. De middenvelder van Marokko was één van de uitblinkers op het WK in Qatar. Ze zouden bereid zijn om maar liefst 50 miljoen euro voor hem op tafel te leggen.

La Repubblica meldt dat Tottenham spoedig met de WK-sensatie om de tafel gaat om een mogelijke overstap te bewerkstelligen. Fiorentina zou vijftig miljoen euro willen hebben voor de middenvelder en The Spurs lijken daar niet van onder de indruk. Een vertrekt naar Londen lijkt daardoor aannemelijk voor Amrabat. Manager Antonio Conte zou graag het middenveld van de Londense club versterken.

Bij Feyenoord en Club Brugge kwam Amrabat niet helemaal uit de voeten. Voor Hellas Verona liet de middenvelder uiteindelijk zijn klasse zien waarna Fiorentina twee jaar geleden 19,5 miljoen euro op tafel legde. Bij de Leeuwen van de Atlas maakte Amrabat dit WK furore waardoor het een gouden deal lijkt te zijn voor Fiorentina.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *