FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord neemt de tijd in zoektocht naar nieuwe TD’

Feyenoord-directeur Dennis Te Kloese maakt voorlopig geen haast met het aantrekken van een nieuwe technisch directeur. Na het vertrek van Frank Arnesen is er nog altijd niemand aangesteld voor deze positie binnen de club. Het is wel duidelijk dat er in de structuur wat zal veranderen bij Feyenoord.

In een uitgebreid interview met RTV Rijnmond gaat algemeen directeur Te Kloese in op de kwestie. “Er komt geen nieuwe technisch directeur, we hebben gekozen om voortaan met de functie van technisch manager te werken. Nu overhaast iemand aanstellen omdat er in januari een transferperiode aankomt, vind ik niet goed. We verwachten ook niet heel veel mutaties in de komende maand”, aldus Te Kloese over de vacature in De Kuip.

Er werd de afgelopen maanden veel geschreven over die beslissing van Feyenoord. De vraag was of het verstandig is of afscheid te nemen van de rol van technisch directeur. “Wij hebben hier zelf ook over nagedacht”, laat Te Kloese weten. “Maar jarenlang hebben wij grote beleidsbeslissingen gemaakt die goed hebben uitgepakt. En ja, sommige wat minder. We komen nu in de fase dat we meer een beleidsbewaker zoeken.”

Feyenoord blijft stoeien met een fanatiek gedeelte van de aanhang. Ook in 2022 was er weer genoeg te melden rond de fans van de club. “Het is niet eenvoudig op te lossen en we hebben daar steun bij nodig. Maar eerst moeten we dichter tegen de supporters aan gaan zitten om daar duidelijkere ideeën bij te krijgen hoe we dat in het nieuwe jaar gaan aanpakken. We zijn altijd in gesprek, maar moeten ook onze eigen verantwoordelijkheid pakken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *