FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil hoofdprijs pakken voor overbodige aanvaller’

Feyenoord-aaanvaller Alireza Jahanbakhsh is persoonlijk rond met het Griekse Panathinaikos. Alleen moet de club er nog wel zien uit te komen met de Rotterdammers over de transfersom. Hier maken Griekse media melding van.

Panathinaikos zou een duidelijke voorkeur hebben om de aanvaller eerst te huren van Feyenoord, met een koopoptie voor in de komende zomer. Dat zou voor de Rotterdammers minder interessant zijn: volgens het Griekse medium is alleen een financieel grote transfer voor Feyenoord relevant om Jahanbakhsh van de hand te doen.

Voorlopig lijkt de buitenspeler zelf overigens geen oren te hebben naar een vertrek uit De Kuip. In een interview met Feyenoord Magazine liet hij weten voorlopig nog niet klaar te zijn in Rotterdam. “Ik ben gelukkig bij Feyenoord. Het is nog steeds mijn doel om hier de volgende stap te zetten”, vertelde hij enkele weken geleden aan het medium. “Ik denk dat ik me nog altijd kan ontwikkelen. Er zijn nog zoveel dingen die ik wil bereiken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *