FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Altijd gedacht mijn loopbaan bij Feyenoord af te sluiten’

Jens Toornstra speelt sinds deze zomer voor FC Utrecht. Hij kwam over van Feyenoord waar hij maar liefst acht seizoen actief voor was geweest. De middenvelder had zelf de verwachting zijn loopbaan bij De Stadionclub af te sluiten.

“Ik heb altijd gedacht dat ik mijn carrière bij Feyenoord zou afsluiten”, laat Toornstra optekenen door het Algemeen Dagblad. Via ADO Den Haag en Utrecht kwam hij in 2014 bij de Stadionclub terecht. Toornstra vertelt dat hij bij Feyenoord een goede band had opgebouwd met Bryan Linssen, Guus Til, Mark Diemers, Philippe Sandler en Justin Bijlow. “Waren er mensen die zeiden dat ik gewoon af en toe een potje wilde kaarten? Heel simpel gesteld is dat wel wat het is.”

Linssen vertrok naar Urawa Red Diamons, Til naar PSV, Diemers naar FC Emmen en Sandler naar NEC. Toornstra bleef achter en merkte dat de sfeer veranderde. “De sfeer waar ik me zo goed bij voelde, was helemaal verdwenen, maar ik weet niet hoe het nu is, hoor. Bij FC Utrecht kaart ik weer. En drink ik koffie.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *