FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Arne Slot doet beroep op de clubleiding’

Arne Slot heeft een beroep gedaan op de clubleiding van Feyenoord. Nu Gernot Trauner kampt met een blessure vindt hij het hard nodig dat er deze winter opzoek wordt gegaan naar versterking.

De blessure van de Oostenrijkse verdediger is niet ernstig. Wel werd Feyenoord meteen met de neus op de feiten gedrukt. Slot concludeert in gesprek met ESPN: “Ik zou bijna zeggen: gelukkig dat het nu gebeurt, dan weet alles en iedereen rondom Feyenoord hoe kwetsbaar we op die positie zijn. Of de alarmbellen nu afgaan is een groot woord. We moeten eerst kijken hoe het met de blessure van Gernot gaat.”

“Alleen hij heeft de afgelopen drie weken al niet veel kunnen trainen. Dus deze blessure zal vast wel opgelost worden de komende dagen, maar dan heeft hij wel al vier weken gemist”, vervolgt Slot. “Dan moet je het drukke programma in en je hebt daar amper een voorbereiding in gehad. Dan ben je wel kwetsbaar over het algemeen.”

Wat Slot betreft komt er in januari dan ook een extra verdediger bij. “Daar zullen we kritisch naar moeten kijken. Rasmussen heeft het vandaag prime ingevuld, maar het is wel een linkspoot. Het is ook nog eens de eerste vervanger voor Dávid Hancko.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *