FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord gaat een erg moeilijke periode tegemoet’

Het dreigen zware tijden te worden bij Feyenoord. De Rotterdammers moeten het namelijk de komende maanden doen zonder de sterkhouders Gernot Trauner en Quenten Timber.

“Trauner is echt een zware aderlating”, zegt clubwatcher Mikos Gouka in de AD Voetbalpodcast. “Timber is nog niet de onmisbare schakel bij Feyenoord gebleken. Maar Trauner is defensief met bijvoorbeeld koppen heel belangrijk.” De Oostenrijker moet geopereerd worden aan zijn knie en zal er maandenlang uitliggen.

“Feyenoord is verrassend koploper, maar om kampioen te worden moet het beter dan voor de winterstop”, benadrukt Gouka verder. “Maar kan dat als je deze twee spelers mist en niet diep in de buidel tast om vervanging te halen? Mogelijk kan je aan het einde van de maand versterking halen, maar dan kan het seizoen al gespeeld zijn.”

Al helemaal omdat er de komende weken veel zware wedstrijden wachten voor Feyenoord in de Eredivisie: achtereenvolgend FC Utrecht-uit, FC Groningen-uit, Ajax-thuis, NEC-thuis, FC Twente-uit, PSV-thuis, Heerenveen-uit en AZ-uit.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *