FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord gaat volle bak voor absolute stunttransfer’

Feyenoord gaat in de zomer toch een poging wagen om Stefan de Vrij terug te halen naar het oude nest. Hier maakt het Italiaanse medium La Gazzetta dello Sport melding van.

De Vrij loopt na dit seizoen uit zijn contract bij Internazionale. De roze sportkrant schrijft dat de Italiaanse topclub heeft voorgesteld om zijn verbintenis met twee jaar te verlengen onder soortgelijke voorwaarden, maar de centrale verdediger sluit niet uit dat hij zijn voetballoopbaan elders voortzet. Tottenham Hotspur zou óók een optie zijn.

Feyenoord hoopt De Vrij te kunnen overtuigen om in de zomer terug te keren op het oude nest. Fansite 1908.nl meldde eerder al dat de club heeft getracht om hem deze winter op te halen uit Milaan, maar dat bleek volstrekt onhaalbaar. Voor komende zomer willen de Rotterdammers een nieuwe poging wagen.

Een terugkeer van De Vrij bij Feyenoord zou een absolute stunt zijn. Trainer Arne Slot verklaarde immers in het Algemeen Dagblad: “Wij moeten het hebben van clubliefde, we kunnen nooit in de buurt komen van salarissen die spelers nu nog bij topclubs verdienen. Daarom zijn de namen van Stefan de Vrij en Georginio Wijnaldum op dit moment voor beide partijen absoluut niet realistisch. Onmogelijk gewoon.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *