FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘FC Twente komt Feyenoord deze winter niet tegemoet’

FC Twente wil deze winter niemand laten vertrekken. Dat betekend slecht nieuws voor Feyenoord dat interesse heeft in meerdere spelers van De Tukkers.

In een analyse over FC Twente schrijft De Telegraaf: “Met het contracteren van de transfervrije IJslander Alfons Sampsted, die is overgenomen van FK Bodø/Glimt, heeft Streuer de eerste strategische investering van dit jaar al gedaan. De Scandinaviër is aangetrokken met het oog op het verwachte vertrek van Joshua Brenet komende zomer. De ex-PSV’er, die vastligt tot medio 2024, heeft de ambitie uitgesproken om na dit seizoen een stap omhoog te maken.”

Het medium vervolgt: “Als het aan de senior-td ligt, blijft het in januari bij de komst van Sampsted qua in- én uitgaande transfers. Wat Streuer betreft, hoeft Feyenoord bijvoorbeeld niet aan te kloppen voor spelers als Mees Hilgers en Ramiz Zerrouki, die hoog op de verlanglijst staan in Rotterdam, en gaat het verkooploket komende zomer pas weer open.”

Hilgers en Zerrouki werden afgelopen zomer ook al gelinkt aan Feyenoord, maar dat leverde geen deals op. Nu wil FC Twente dus (in principe) helemaal niet meewerken aan een transfer van één van de twee. Dat is een potentiële tegenvaller voor de Rotterdammers, die juist op die posities naar versterking zoeken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *