FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord gaat de transfermarkt op voor deze posities’

Feyenoord gaat deze transferperiode de transfermarkt op om zich te versterken op twee posities. Er moet een nieuwe middenvelder komen en een centrale verdediger. Dit vanwege de lange absentie van zowel Quenten Timber als Gernot Trauner.

Net als in de zomer zouden daarvoor Ramiz Zerrouki (FC Twente) en Sivert Mannsverk (Molde FK) nog altijd in beeld zijn bij Feyenoord. De Tukkers staan volgens De Telegraaf echter niet te springen: ‘Wat Streuer betreft, hoeft Feyenoord bijvoorbeeld niet aan te kloppen voor spelers als Mees Hilgers en Ramiz Zerrouki, die hoog op de verlanglijst staan in Rotterdam, en gaat het verkooploket komende zomer pas weer open.’ In Rotterdam zijn Ladislav Krejci (te duur), Nicolas Raskin (heel veel andere opties) en Máximo Perrone (kiest vermoedelijk voor Manchester City) naar verluidt in elk geval geen opties meer.

Naast een extra middenvelder is er door de zware blessure van Gernot Trauner ook zeker een extra optie nodig centraal achterin. Dat gaat vermoedelijk niet FC Twente’s Mees Hilgers worden, in wie Feyenoord in het verleden wel concrete belangstelling getoond heeft. Sowieso liggen er voorlopig vooral alleen transferplannen in Rotterdam-Zuid: concreet is er bij nog geen enkele versterking toenadering gezocht.

One thought on “‘Feyenoord gaat de transfermarkt op voor deze posities’

  1. Wat een onzin zware blessure meniscus Trauner die kan 4 weken na zijn operatie alweer spelen

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *