FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord hoeft niet bij ons aan te kloppen’

FC Twente is voornemens om deze transferperiode geen speler te laten gaan. Hier maakt technisch directeur Jan Streuer melding van. Feyenoord hoeft dan volgens hem dan ook niet aan te kloppen bij De Tukkers. De Rotterdammers hebben interesse in Ramiz Zerrouki en Mees Hilgers.

FC Twente hoeft niet te verkopen. “Streuer heeft bewezen heel goed nee te kunnen zeggen”, meent Kapteijns. “Het was in het huidige voetballandschap zeer opmerkelijk te noemen hoe FC Twente afgelopen zomer na een succesrijk seizoen erin slaagde om het elftal volledig intact te houden. Een paar bankzitters werden uitgezwaaid, maar alle sterkhouders bleven binnenboord, terwijl Streuer de tijdelijke krachten Michel Vlap en Michal Sadilek voor meerdere jaren wist vast te leggen.”

Ook klopte Feyenoord aan in Enschede. “Aan Zerrouki werd stevig getrokken door Feyenoord, maar Streuer gaf geen krimp en uiteindelijk legde de speler zich erbij neer dat een transfer er niet in zat”, aldus Kapteijns.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *