FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord meldt zich bij Emmen voor Miguel Araujo’

Feyenoord heeft interesse in de mandekker Miguel Araujo. De Peruviaan staat onder contract bij FC Emmen. De Rotterdammers zijn opzoek naar een vervanger voor de zwaargeblesseerde Gernot Trauner en zien in hem de gewenste versterking.

Hier maakt Voetbal International melding van. Araujo maakte de laatste jaren een goede indruk bij FC Emmen en is ook Peruviaans international.

Naar verluidt heeft Feyenoord zijn interesse kenbaar gemaakt voor de 28-jarige verdediger, maar tot een concreet voorstel is het nog niet gekomen. Ook FC Groningen-verdediger Neraysho Kasanwirjo zou op een lijstje hebben gestaan net als FC Twente-verdediger Mees Hilgers, die afgelopen zomer nog te duur werd bevonden. Hilgers zou nu opnieuw in beeld zijn, al is het de vraag of Feyenoord zijn transfersom kan en wil ophoesten. Trauner is in ieder geval de komende twee tot drie maanden uitgeschakeld.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *