FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord moet poging wagen bij speler uit de Premier League’

Analist en voormalig voetballer Pierre van Hooijdonk heeft Feyenoord getipt in de zoektocht naar een vervanger voor Gernot Trauner. Ze zouden namelijk een poging moeten wagen om Jan-Paul van Hecke naar Rotterdam te halen.

Van Hecke speelde zaterdag negentig minuten in de gewonnen FA Cup-wedstrijd tegen Middlesbrough (5-1), maar is geen vaste waarde bij Brighton. Van Hooijdonk ziet in de 22-jarige verdediger en Feyenoord een perfecte match.

“Of ik een tip heb? Zeker, zeker”, zegt de analist bij Studio Voetbal over de Feyenoord-vacature, die is ontstaan door de blessure van Trauner. “Van Hecke kun je gelijk wegzetten bij Feyenoord, kant en klaar. Ik denk dat het financieel ook haalbaar is.”

Van Hecke maakte in 2020 de overstap van NAC naar Brighton. De Engelse club verhuurde hem de laatste jaren aan sc Heerenveen en Blackburn Rovers. De Zeeuwse verdediger ligt nog een half jaar vast. Trauner komt mogelijk helemaal niet meer in actie dit seizoen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *