FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Arne Slot is ontevreden over transferbeleid’

Feyenoord-trainer Arne Slot is momenteel niet tevreden over het transferbeleid van zijn club. Hij wil namelijk dat de club zich gaat versterken. Analist en voormalig voetbaltrainer Robert Maaskant merkt op dat ‘de eerste barstjes beginnen te komen’ binnen de organisatie.

“Je voelt het knarsen. Arne Slot wil sneller nieuwe spelers dan dat Dennis te Kloese handelt”, zo stelt de voetbalanalist in FC Rijnmond. De naam van FC Twente-middenvelder Ramiz Zerrouki valt net als afgelopen zomer nadrukkelijk. Voormalig teammanager Bas van Noortwijk zet vraagtekens bij het prijskaartje van naar verluidt zeven à acht miljoen euro. “Ze komen spelers tekort, maar ik vind het veel geld.” Maaskant haakt in: “Feyenoord heeft een erg beperkte zienswijze als het zich alleen maar op Zerrouki focust.”

Maaskant legt uit: “Ik kan me niet voorstellen dat er niet meer van dit soort type spelers zijn die je ook nog eens voor minder geld kunt halen. Als die er niet zijn staat de scouting er niet zo goed op als iedereen zegt. Dit type spelers moet je op je lijst hebben staan.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *