FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Zerrouki alleen naar Feyenoord bij extreem bod’

FC Twente wil Ramiz Zerrouki deze transferperiode alleen verkopen aan Feyenoord als ze een extreem bod voor hem neerleggen. Dit is wat journalist Sjoerd Mossou weet te melden.

In de voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad verbaast de voetbajournalist zich over de hele gekte rondom Zerrouki. “Het is opmerkelijk hoe er rondom een speler een hype kan ontstaan, zoals nu met Zerrouki.” Daarbij haalt Mossou een voorbeeld aan van een transfer die in de vorige winterse transferperiode werd gedaan. “Vorig jaar had je Joey Veerman waarmee dat gebeurde en er zijn wel meer voorbeelden in het verleden. Als de transfersoap ten einde is denk je vaak: waar ging het eigenlijk over?”

Twente lijkt echter niet bereid om Zerrouki te verkopen aan Feyenoord en Mossou kan die gedachte wel begrijpen. “Ik snap het standpunt van FC Twente rondom Zerrouki wel. Ze hebben een enorme schuldenlast, maar die wordt gestaag afgelost.”

Volgens de voetbaljournalist is er een minieme kans dat Twente de middenvelder alsnog naar Feyenoord laat gaan. “Dan verkoop je een speler alleen in de winterstop als er een bod voorbij komt waar je steil van achterover slaat. Dat is nog niet gebeurd.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *