FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord-target tekent deze week bij nieuwe club’

Feyenoord-target Dennis Hadžikadunić zal deze week zijn handtekening zetten onder een contract bij een nieuwe club. Hier maakt zijn zaakwaarnemer Walid Faour melding van tegenover het medium 1908.

De centrale verdediger van FK Rostov liet maandagmiddag doorschemeren dat hij een vlucht vanaf Kopenhagen heeft genomen, wat er op duidt dat hij een afspraak heeft met een andere club. Die club zou wel eens Feyenoord kunnen zijn, werd bekend op het doorgaans betrouwbare medium. De Rotterdammers zouden onderhandelen over Hadžikadunić, die ook in de belangstelling zou staan van Juventus, Besiktas, Toulouse en nog een onbekende Griekse club.

De zaakwaarnemer bleef geheimzinnig tegenover 1908.nl, maar liet wel doorschemeren dat zijn cliënt ergens zijn handtekening gaat zetten. “Er gaat iets gebeuren. Je komt er snel genoeg achter wat. Er is niet alleen Feyenoord in Nederland, er zijn goede clubs in de race. We zullen deze week onze handtekening zetten bij een club.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *