FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Arne Slot zit met twijfelgeval in aanloop naar Klassieker’

Het is nog niet zeker of Javairô Dilrosun aankomend weekend zijn opwachting kan maken in het duel met Ajax. Hier maakt journalist Dennis Kranenburg melding van. Afgelopen weekend miste hij ook het treffen met FC Groningen vanwege een knieblessure.

Dilrosun kreeg op 8 januari bij de Eredivisie-hervatting tegen FC Utrecht (1-1) een tik tegen de knie en heeft daar, ondanks dat hij een aantal dagen later meespeelde in de bekerwedstrijd tegen PEC Zwolle (3-1), nog steeds last van. Het was voor Arne Slot reden om Dilrosun zondag niet op te nemen in de wedstrijdselectie tegen Groningen.

Onduidelijk is of Dilrosun komende zondag tegen Ajax wel weer van de partij is. De aanvaller is, mits fit, in principe basisspeler bij Feyenoord. Dilrosun kwam afgelopen zomer over van Hertha BSC en heeft in Rotterdamse dienst tot nu toe 22 wedstrijden gespeeld. Daarin was hij goed voor vier doelpunten en vijf assists.

De wedstrijd tussen Feyenoord en Ajax belooft een spannende te worden. De druk ligt vooral bij de Amsterdammers, die na vijf wedstrijden zonder zege weer eens hopen te winnen. Feyenoord vergroot bij een zege de voorsprong op Ajax naar acht punten. AZ (nu vier punten minder), PSV (nu vijf punten minder) en FC Twente (nu zes punten minder) zijn de andere titelkandidaten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *