FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

OFFICIEEL: Feyenoord-target kiest definitief voor andere club

Dennis Hadžikadunić is officieel gepresenteerd bij zijn nieuwe club Real Mallorca. Feyenoord wilde de 24-jarige verdediger graag overnemen van FK Rostov maar de speler heeft een andere keuze gemaakt. Het gaat om een deal op huurbasis.

Naast de negentienvoudig Bosnisch international zagen de Rotterdammers eerder ook de Pool Kamil Piątkowski voor een andere club kiezen. De verdediger van Red Bull Salzburg koos voor een tijdelijke overtap naar de Jupiler Pro League, waar hij gaat spelen voor AA Gent.

Feyenoord dient zodoende door te schakelen in de zoektocht naar een centrumverdediger. De transfermarkt is nog tot het einde van deze maand open. De tijd begint langzamerhand te dringen voor de Rotterdammers.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *