FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Ajax gaat vanmiddag opstaan, laatste troef ingezet’

Aad de Mos heeft er vertrouwen in dat Ajax vanmiddag tegen Feyenoord goed voor de dag zal gaan komen. Dit zei de analist in het programma ‘Goedemorgen Eredivisie’ op ESPN.

“Ze gaan opstaan. En zo niet, dan is het einde oefening Alfred Schreuder”, begint De Mos. “Schreuder speelt zijn laatste troef uit. Vandaag zullen de spelers van Ajax opstaan. Als alles tegen Ajax is, en dat gevoel heb ik, dan zijn ze het gevaarlijkste.”

Marciano Vink begrijpt de woorden van De Mos wel. “Ajax gaat beter voor de dag komen. Maar dan moeten er wel spelers aan de bal komen die daar comfortabel mee zijn.” Hij gaat in op de crisis in Amsterdam. “Het zelfvertrouwen bij Ajax is laag. Bij Feyenoord ligt de kracht voorin, ze moeten druk zetten want de verdediging van Ajax is niet comfortabel in de opbouw, maar Feyenoord is daar ook niet fantastisch in. Dus dat druk zetten geldt ook voor Ajax.”

“Ik denk dat Ajax meer adrenaline heeft. Ajax moet, slechter dan dit kan niet.” Vink benadrukt nog een mogelijk voordeel voor Ajax. “In De Kuip zijn ze sowieso tegen je. Ze kunnen niet uitgefloten worden door de eigen aanhang. Dat kan een voordeel zijn.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *