FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Pakt AJAX of FEYENOORD vanmiddag de winst? Pak 100X je inzet terug!

Vanmiddag staat er weer een absolute kraker op het programma in de Nederlandse Eredivisie. Feyenoord ontvangt dan in de eigen Kuip de grote rivaal Ajax. De Rotterdammers zijn in vorm en kunnen bij winst de Amsterdammers op acht punten achterstand zetten. Een zeer belangrijke wedstrijd dus voor beide ploegen.

Wil jij deze wedstrijd op een nog leukere manier beleven? Neem dan eens een kijkje bij Unibet.nl. Speciaal voor deze wedstrijd pakken ze uit met een weergaloze actie. Win namelijk honderd keer je inzet terug bij een overwinning van jouw favoriet. De maximale inzet bedraagt 1 euro, waarmee je in totaal honderd euro winst kan pakken! Klik nu hier om je in te registreren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *