FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord meldt zich voor aanvaller van Krasnodar’

Feyenoord zou in de markt zijn voor de Armeense aanvaller Eduard Spertsyan. Hier maakt de journalist Hrach Khachatryan melding van. Ook PSV wil hem hebben en zou de meeste kans maken op zijn handtekening.

Hij is een 22-jarige aanvallende middenvelder, die ook als linksbuiten uit de voeten kan. De dertienvoudig Armeens international komt momenteel uit voor Krasnodar. Dit seizoen scoorde hij al negen keer en gaf hij zes assists in zestien duels in de Russische competitie. Wel lijken de Nederlandse topclubs flink in de buidel te moeten tasten. Hij ligt nog tot medio 2026 vast en zijn marktwaarde wordt geschat op negen miljoen euro.

Spertsyan wordt in Russische media al langer in verband gebracht met een overstap naar PSV, dat deze winter twee steunpilaren zag vertrekken met Cody Gakpo en Noni Madueke. De Eindhovense club zou al contact hebben opgenomen met Krasnodar en de zaakwaarnemer van de speler. Voormalig Eredivisie-spits Dmitri Bulykin liet zich onlangs lovend uit over een Nederlandse transfer voor Spertsyan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *