FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Opstelling Feyenoord: ‘Slot houdt vast aan zijn vleugels’

Vanmiddag staat de kraker tussen Feyenoord en Ajax op de kalender. En de verwachting is dat trainer Arne Slot zal gaan vasthouden aan zijn vleugels. Dit betekend dus basisplaatsen voor Alireza Jahanabakhsh en Igor Paixao.

Danilo start tegen Ajax normaliter als diepe spits bij Feyenoord, waardoor naast Dilrosun ook Santiago Gimenez, Oussama Idrissi en Patrik Walemark als aanvallende opties naast Slot op de bank zitten. Daar zit ook Quinten Timber: de middenvelder trainde weliswaar alweer mee bij de Rotterdammers, maar begint in elk geval niet in de basiself.

Dat geldt wel voor Mats Wieffer, die de honneurs vooralsnog uitstekend heeft waargenomen van Timber. Hij krijgt net als de laatste weken gezelschap van Orkun Kökcü en Sebastian Szymański, waardoor Lutsharel Geertruida achterin in het centrale duo kan vormen met David Hancko. De vleugelverdedigers van de Rotterdammers zijn Marcus Pedersen en Quilindschy Hartman.

Naast Giménez, Dilrosun, Idrissi, Walemark en Timber zitten dus ook onder anderen Marcos López, Ezequiel Bullaude, aanwinst Neraysho Kasanwirjo en Jacob Rasmussen op de bank naast Slot. De oefenmeester heeft zodoende weer wat meer opties om te wisselen tegen Ajax. Gernot Trauner is de enige speler die vanwege blessureleed ontbreekt in de selectie van Feyenoord.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *