FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Igor Paixão: ‘Het was SAMBA in de Kuip’

Igor Paixão maakt afgelopen zondag in de kraker tegen Ajax het mooiste doelpunt uit zijn loopbaan. In een gesprek met de Telegraaf geeft hij aan dat Feyenoord tot het laatste moment zal meestrijden om de landstitel. De Braziliaanse samba-aanvaller was erg onder de indruk van de steun van Het Legioen.

De laatste training voor de Klassieker op een volgepakt Varkenoord maakte veel indruk op de jonge aanvaller. “Ik vond het geweldig. De opkomst van de supporters was gigantisch en zorgde voor een bijzondere sfeer. Een dag later in De Kuip was het helemaal een feest om te zien wat er op de tribunes gebeurde. Hoe ze ons steunden, vond ik bizar. Ik dank God dat ik de kans heb gekregen om dit mee te maken.”

Op zondag wist de aanvaller op prachtige wijze de openingsgoal van het duel te maken tegen de aartsrivaal. Een speciaal moment voor Paixão. “Mijn eerste ‘golazo’. Wij waren de eerste én de tweede helft beter. We waren agressiever en hadden in de slotfase de grootste kans om de winst nog grijpen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *