FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Excelsior bereikt akkoord met Feyenoord over speler’

Excelsior heeft een akkoord bereikt met Feyenoord over de middenvelder Noah Naujoks. Hij gaat een contract voor drie seizoenen ondertekenen bij de Kralingers. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden.

Naujoks trainde al op regelmatige basis mee met het eerste elftal van de Rotterdammers. Hij speelt zijn wedstrijden echter vooral in Feyenoord Onder-21 en viel dit seizoen twee keer in bij het eerste elftal. Dat was in de uitwedstrijd tegen Vitesse en in de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard.

Feyenoord wilde graag verlengen met Naujoks, maar hij kiest dus voor een transfer naar de stadsgenoot. Excelsior toonde zich eerder deze transferperiode ook al bedrijvig door Peer Koopmeiners over te nemen van AZ. De middenvelder kwam op huurbasis over van de Alkmaarders.

De Rotterdammers hopen in de tweede seizoenshelft lijfsbehoud veilig te stellen en deden vorige week vrijdag goede zaken. Concurrent FC Volendam werd in eigen huis met 2-0 verslagen, afgelopen woensdag werd er met 1-0 verloren van FC Utrecht. De ploeg van coach Marinus Dijkhuizen staat momenteel dertiende op de ranglijst met negentien punten uit achttien speelrondes. Komend weekend wacht Ajax-thuis.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *