FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Arne Slot krijgt flinke veeg uit de pan

Afgelopen weekend verloor Feyenoord twee belangrijke punten in de titelstrijd. Op bezoek bij Twente werd het 1-1. Na de wedstrijd ging het vooral om de niet gegeven penalty aan het adres van de Rotterdammers. Robin Propper maakte namelijk opzichtig hands in het strafschopgebied in een duel met Santiago Giminez.

Op ESPN foeterde Feyenoord-trainer Arne Slot onder meer: “Ik vond het een onacceptabel moment van de arbitrage. Voor de spelers is dit ook lastig. Ik heb net in de kleedkamer gezegd dat we een hele goede prestatie hebben geleverd.”

Erik Dijkstra, voormalig Jakhals en Tukker van oorsprong, vindt Slot ‘een jankerd’. “Zo werkt het toch niet in de voetballerij? Je kunt toch niet zeggen dat wat er in de 95e minuut gebeurt een slotsom is voor alles wat er daarvoor heeft plaatsgevonden? Dat is toch onzin?” “Ik vind Arne Slot een geweldige trainer, maar dat hij na afloop voor iedere microfoon uitgebreid zit te zeuren over het feit dat hij een penalty had moeten hebben, dan ben je wel een jankerd hoor. Ja, dat vond ik wel. Kom op man.”

“Soms heb je geluk, soms zit het tegen en na 34 wedstrijden is dat altijd eerlijk verdeeld. Maar je gaat mij toch niet vertellen dat Feyenoord soms geen voordeel heeft daar in de Kuip? Dat de scheidsrechter in die heftige Kuip Feyenoord soms het voordeel geeft?”, stelt Dijkstra tot slot, in Veronica Offside.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *