FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord pakt uit en bind ‘balvaste en makkelijk scorende’ aanvaller

Feyenoord heeft intern een fraaie slag geslagen. Ze hebben namelijk één van haar grootste talenten weten vast te leggen tot 2026. Het gaat om de makkelijk scorende spits Nesto Groen (18).

Hij tekende twee jaar geleden zijn eerste profcontract, dat nu is opengebroken en verlengd. Hij speelt sinds 2013 in de Feyenoord-opleiding. “Nesto heeft zich de afgelopen seizoenen sterk weten te ontwikkelen als een balvaste en makkelijk scorende spits”, reageert hoofd jeugdopleiding Rini Coolen.

“Daarnaast doet Nesto er dagelijks alles aan om een betere voetballer te worden”, vervolgt Coolen over Groen, die zijn wedstrijden speelt voor Jong Feyenoord en ook al zijn officieuze debuut maakte onder hoofdtrainer Arne Slot.

Groen noemt de contractverlenging een ‘mooie waardering vanuit de club’. “Ik heb het onwijs naar mijn zin hier en ben zeer tevreden over hoe alles nu loopt. Het is fijn om te merken dat ook de club hier zo over denkt. Dat vertrouwen voelt erg goed voor mij en is een teken dat ik op de goede weg ben.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *