FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Justin Bijlow breekt pols en is lang niet inzetbaar

Slecht nieuws voor Feyenoord en Justin Bijlow. De doelman heeft namelijk een breuk opgelopen in zijn pols en is de komende tijd niet inzetbaar voor de Rotterdammers. Dit betekend natuurlijk ook dat hij de kraker vanmiddag tegen PSV zal missen.

De blessure van Bijlow is een harde klap voor Feyenoord, maar vooral voor hemzelf. De doelman had de smaak na meerdere blessures te pakken en miste dit seizoen nog geen wedstrijd. Feyenoord weet niet wanneer Bijlow wel weer kan spelen.

Het ligt in de lijn der verwachting dat Feyenoord-trainer Arne Slot voor Timon Wellenreuther zal kiezen als vervanger van Bijlow.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *